Over De Facto

Welkom bij De Facto Samenvattingen! De Facto ontwikkelt ondersteunend studiemateriaal voor de Utrechtse rechtenstudent. Zo kun jij je zo goed mogelijk voorbereiden op jouw tentamens. De Facto streeft naar hoogwaardige kwaliteit van de samenvatting waardoor studenten op hoog niveau kunnen presteren op Universiteit Utrecht. Daarnaast zet De Facto zich in een belangrijk maatschappelijk thema, namelijk duurzaamheid. Alle samenvattingen van De Facto worden geprint op duurzaam papier en dit betekent dat er geen papier wordt gebruikt afkomstig uit oerbossen of plantages waarvoor het tropisch regenwoud wordt gekapt.

De samenvattingen dienen ter ondersteuning van het studiemateriaal van de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Wij raden aan om de samenvattingen enkel te gebruiken ter aanvulling op de voorgeschreven literatuur.

De Facto samenvattingen zijn verkrijgbaar in de studiewinkel van de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht (JSVU). De JSVU-studiewinkel is gevestigd op Domplein 24 te Utrecht en is iedere werkdag open van 14:00 uur tot 16:00 uur. Naast de JSVU-studiewinkel kan je ook samenvattingen kopen in de webshop van De Facto.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier en zie welke samenvattingen er op dit moment beschikbaar zijn.

Utrecht
Inloggenclose