Over De Facto

Welkom bij De Facto Samenvattingen! Door middel van ondersteunend studiemateriaal willen wij de Utrechtse rechtenstudent helpen in de voorbereiding op de tentamens. De Facto kenmerkt zich door kwaliteit en continuïteit. Gelijk aan het begin van ieder blok liggen er complete samenvattingen klaar waardoor je direct aan de slag kan. Daarnaast verschijnt er een samenvatting met aanvullende literatuur zodat je 100% voorbereid bent op het tentamen. Deze samenvattingen dienen ter ondersteuning van het studiemateriaal van de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht.

De Facto staat ook voor duurzaamheid; alle samenvattingen worden geprint op duurzaam papier. Dit betekent dat het papier is dus niet afkomstig is uit oerbossen of plantages waarvoor het tropisch regenwoud wordt gekapt. Daarnaast wordt enkel gebruik gemaakt van moderne en energiezuinige printapparatuur. Wij werken nauw samen met onze drukker om jou de meest duurzame samenvatting aan te bieden.

De Facto samenvattingen zijn verkrijgbaar in de Studiewinkel van de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht (JSVU). De JSVU Studiewinkel is gevestigd op Domplein 24 te Utrecht en is iedere werkdag open van 14:00 uur tot 16:00 uur. 

Nieuwsgierig geworden? Klik hier en zie welke samenvattingen er op dit moment beschikbaar zijn.

Utrecht
Inloggenclose